Twitter Facebook Instagram Youtube

Les biblioteques Llefià-Xavier Soto i Can Casacuberta amplien els seus horaris perquè els joves puguin estudiar de nit

Les biblioteques Llefià-Xavier Soto i Can Casacuberta amplien els seus horaris perquè els joves puguin estudiar de nit.

El Departament de Joventut torna a posar en marxa el programa “Estudiem de Nit” coincidint amb les setmanes prèvies a les avaluacions

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona, torna a posar en marxa entre el proper dimarts, 22 de maig, i el divendres 15 de juny, l’”Estudiem de Nit”, un programa que amplia els horaris de les biblioteques de la ciutat amb l’objectiu de facilitar als joves el seu estudi en horari nocturn en èpoques d’exàmens.

Coincidint amb les setmanes prèvies a les avaluacions, el programa afavoreix que els joves que actualment estan estudiant tinguin la possibilitat de fer-ho de nit a dues de les biblioteques de Badalona.

Els dos centres que veuran ampliats els seus horaris són la biblioteca Llefià-Xavier Soto (carrer del Planeta Mart, 2-10) i la biblioteca Can Casacuberta (carrer de Mossèn Anton, 40-48).

Normalment les instal·lacions d’aquestes biblioteques tanquen les portes a les 20.30 h, però a partir d’aquest dilluns, i fins el 15 de juny, es mantindran obertes fins a les 0.30 h.

A més, durant tot l’any, l’Ajuntament de Badalona posa a disposició de tota la ciutadania una sala d’estudi ubicada a la planta baixa de l’edifici del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82), que de dilluns a divendres està oberta de 10 a 14 i de 16 a 21 hores. La sala del Centre Cultural El Carme també està oberta els caps de setmana: els dissabtes, de 10 a 13.30 hores i de 16 a 20.45 hores, i els diumenges, de 10 h a 13.30 hores.

Badalona, 18 de maig de 2018