Twitter Facebook Instagram Youtube

Avui s’ha fet al Museu de Badalona el lliurament de la recaptació del concert de gòspel Notes solidàries per Badalona promogut pel Grup Menarini

Avui s’ha fet al Museu de Badalona el lliurament de la recaptació del concert de gòspel Notes solidàries per Badalona promogut pel Grup Menarini.

Aquest any les entitats beneficiàries són la Fundació Privada Ateneu de Sant Roc i la Fundació Institut Guttmann

Aquesta tarda s’ha fet el lliurament a dues entitats de Badalona de la recaptació del concert Notes solidàries per Badalona, promogut pel Grup Menarini i que va tenir lloc el passat 27 de febrer a l’Auditori de Barcelona davant més de 1.600 espectadors. L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, representants de Grup Menarini Espanya i de les dues entitats beneficiaries del concert.

Aquest any la recaptació ha estat de 50.000 euros, superant àmpliament l’obtinguda a la primera edició, l’any 2015, gràcies a la generositat de les persones que van omplir l’Auditori o van adquirir files zero, així com la de les cinquanta-quatre empreses que van realitzar una donació.

Els diners recaptats es distribuiran entre la Fundació Ateneu Sant Roc i la Fundació Institut Guttmann, i es destinaran a donar continuïtat a projectes socials i sanitaris que actualment ja estan en marxa. També permetran el desenvolupament de noves iniciatives que millorin la qualitat de vida dels ciutadans menys afavorits de Badalona.

La Fundació Ateneu Sant Roc és una entitat que promou projectes socioeducatius al barri de Sant Roc, dirigits als infants, els joves i les persones adultes, incidint especialment en col·lectius com mares joves i dones immigrants. I la Fundació Institut Guttmann, l’altra beneficiària del concert solidari, és un hospital especialitzat en el tractament mèdic-quirúrgic i en la rehabilitació integral de persones amb lesions medul·lars, dany cerebral adquirit o discapacitats d’origen neurològic.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha manifestat el seu reconeixement i el valor d’accions com la d’aquesta iniciativa. Segons Sabater “esdeveniments com el concert Notes Solidàries per Badalona van més enllà del que representen culturalment ja que aconsegueixen ajuntar els millors propòsits de tots aquells que volen aportar el seu gra de sorra per ajudar a superar les desigualtats que es produeixen a la nostra societat”.

Per la seva banda el General Manager de Grup Menarini, Salvador Pons, tot i la seva absència per motius de salut, ha fet arribar el seu "compromís amb la promoció d'iniciatives que impulsin la millora de la situació sociosanitària a Badalona"

Menarini és un grup farmacèutic internacional amb més de 125 anys d’història que està present en més de 130 països de tot el món. Menarini Espanya és una de les filials estratègiques del grup, amb una producció de 62 milions d’unitats de medicament a l’any i un equip de prop de 750 treballadors. La seva seu a Badalona, amb una superfície de 15.000 m2, inclou la planta de producció i un dels sis centres d’R+D que el grup Menarini té a Europa. Menarini, present a l’estat des de fa 55 anys, se situa entre les 15 primeres empreses del sector farmacèutic espanyol.

Badalona, 17 de maig de 2018