Twitter Facebook Instagram Youtube

Obertes les inscripcions per a la 39a Cursa Popular Ciutat de Badalona que se celebra diumenge 27 de maig

Obertes les inscripcions per a la 39a Cursa Popular Ciutat de Badalona que se celebra diumenge 27 de maig.

La Cursa del Dimoni té un circuit mini, mitjà i gran i la modalitat de cursa inclusiva per a persones amb dificultats de mobilitat

La recollida dels dorsals i xip es farà dissabte 26 de maig, de 10 a 20 hores, a l’edifici municipal El Viver

Organitzada en el marc de la celebració de les Festes de Maig de Badalona, la 39a edició de la Cursa Popular Ciutat de Badalona manté el format dels darrers anys amb tres circuits (gran, mitjà i mini) recorrent diversos indrets emblemàtics de la ciutat, amb sortida i arribada al passeig de la Rambla i amb l’avituallament ubicat al carrer d’Eduard Maristany a tocar de la piscina municipal Mireia Belmonte.

Les inscripcions ja es poden fer per Internet fins al 20 de maig (o fins que s’acabin els dorsals) als enllaços següents:

També es pot fer presencialment (fins al 18 de maig) a les oficines del Servei d’Esports, a la 2a planta de l’edifici municipal El Viver, plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12. Per a fer la inscripció, s’ha d’emplenar el Formulari d’inscripció i portar-lo al Servei d’Esports. Més informació en aquest enllaç: https://bit.ly/2J5nq1Z. No es preveuen noves inscripcions el mateix dia de la cursa.

La inscripció a la cursa gran té un import de 5 euros i 2 euros la resta.

Circuits i horaris

El circuit vermell-cursa gran, de 10 quilòmetres de distància, és per a més grans de 15 anys i té les 9.15 hores com a horari de sortida des del passeig de la Rambla.

La cursa mitjana-circuit blau, per a infants d’entre 11 a 14 anys, així com per a adults que prefereixin la distància de 4.995 metres, donarà el tret de sortida a les 9.30 hores.

La sortida de la cursa mini, per a nens i nenes fins a 10 anys, està prevista a partir de les 11.30 hores.

Recollida de dorsals i xips

La recollida de dorsals i/o xips es farà presencialment el dissabte 26 de maig de 2018, de 10 a 20 hores, a l’edifici municipal El Viver, plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12. Excepcionalment, es podran recollir el mateix dia de la cursa de 8.30 a 9.15 hores i de 10.30 a 11.30 hores, a la Secretaria de la Cursa ubicada a la Rambla.

La Cursa del Dimoni: Una cursa inclusiva!

La Cursa Popular també és una cursa inclusiva, on totes les persones amb diversitat funcional poden participar en el circuit verd, d’1,7 quilòmetres que començarà a les 11.30 hores.

Aquest any també, podran inscriure’s tots aquells que així ho vulguin, al circuit vermell de 10 quilòmetres, i al circuit blau de 5. Els participants podran anar acompanyats durant tot el recorregut de persones que els donaran el suport necessari per dur-la a terme.

Col·laboradors

La cursa, organitzada per l’Ajuntament de Badalona, compta amb la col·laboració de les següents entitats, empreses i institucions: Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona; Penya Fondistes Badalona; Centre Excursionista de Badalona; Plataforma 3D, TeleB; TUSGSAL, Centre Mèdic Torregrosa; Creu Roja; Engestur; Marina Badalona; Solan de Cabras; Escola del Mar de Badalona i la Diputació de Barcelona.

Badalona, 15 de maig de 2018