Twitter Facebook Instagram Youtube

Dilluns, 14 de maig, arrenca el Badajoc al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, una activitat inclosa en la programació del Badasport

Dilluns, 14 de maig, arrenca el Badajoc al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, una activitat inclosa en la programació del Badasport.

1.175 infants de 3r de primària participen, del 14 al 18 de maig, en diverses proves, jocs i activitats esportives de caire cooperatiu i tradicionals

Aquests dilluns, 14 de maig, i fins divendres, dia 18, de 9.30 a 12.30 hores, es farà al parc Can Solei i de ca l’Arnús de Badalona el Badajoc, una nova activitat del Badasport.

El Badajoc consisteix en diferents proves, jocs i activitats esportives, de caire cooperatiu, i tradicionals, com per exemple les bitlles catalanes, en les que hi participaran 1.175 nens i nenes de tercer de primària.

El Badasport és una iniciativa que promou la pràctica esportiva a través de cinc modalitats a partir de la pràctica de jocs preesportius, cooperatius i tradicionals, d’esports com el corfbol i l’atletisme, així com de proves d’orientació en un parc de la ciutat, i de diverses activitats lúdiques a la platja.

Aquest curs tres activitats passen de quatre a cinc dies d’edició ja que s’han incorporat al Badasport tres escoles més de la ciutat. En aquesta dinovena edició hi participen un total de 6.540 alumnes de primària, prop de 400 més que el curs passat.

En aquesta nova edició del Badasport hi participen 34 escoles (Antoni Botey, Artur Martorell, Badalona Port, Baldiri Reixac, Baldomer Solà, Bufalà, Feliu i Vegués, Folch i Torres, Gitanjali, Ítaca, Joan Coret, Joan Llongueras, Joan Miró, Josep Boada, Josep Carner, Jungfrau, Les Ciències, Llibertat, Llorens Artigas, Margarida Xirgu, Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Montigalà, Pau Picasso, Pere de Tera, Planas i Casals, Pompeu Fabra, Progrés, Rafael Alberti, Rafael Casanova, Salvador Espriu, Sant Domènec Savio-Salesians, Sant Jordi i Ventós Mir).

El Badasport 2017-18 està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, el Club de bitlles catalanes Termites, l’Institut Barres i Ones, el Club Korfbal Badalona - La Rotllana, la Federació Catalana de Korfbal, Voluntaris de Badalona i els programes Thao i Fem Salut, entre altres.

Badalona, 9 de maig de 2018