Twitter Facebook Instagram Youtube

Horari especial de recollida d’escombraries amb motiu de la Cremada del Dimoni als carrers del barri del Centre on la recollida es fa a través del sistema de posar i treure els contenidors

Horari especial de recollida d’escombraries amb motiu de la Cremada del Dimoni als carrers del barri del Centre on la recollida es fa a través del sistema de posar i treure els contenidors.

La recollida es farà divendres, 11 de maig, a primera hora del matí

Amb motiu de la celebració aquest dijous de la Cremada del Dimoni al passeig de la Rambla de Badalona i de la gran quantitat de gent que es concentrarà en aquesta zona de la ciutat la nit del 10 de maig, no hi haurà servei de recollida en el barri del Centre, on es fa a través del sistema de posar i treure els contenidors. Així doncs, de manera excepcional, aquest dijous, 10 de maig, a partir de les 19 hores, no hi haurà servei de recollida de residus.

La retirada es farà divendres, dia 11, a primera hora del matí. Es recomana al veïnat de la zona que dipositin les bosses de residus als punts on s’instal·len diàriament els contenidors o utilitzar els contenidors situats a la zona perimetral d’aquest sector.

L’Ajuntament de Badalona agraeix la col·laboració ciutadana i fa una crida perquè es tinguin en compte aquests horaris especials.

Badalona, 9 de maig de 2018