Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona acull la IX edició del Torneig Internacional de Benjamins que organitza el CF Sistrells

Badalona acull la IX edició del Torneig Internacional de Benjamins que organitza el CF Sistrells.

Els dies 18, 19 i 20 de maig, 25 equips formats per infants nascuts l’any 2009 es donaran cita a la zona esportiva de Can Cabanyes per participar en el campionat

Aquesta tarda s’ha presentat a la sala de premsa de l’Edifici El Viver la XI edició del Torneig Internacional de Benjamins que anualment organitza el Club de Futbol Sistrells de Badalona. Els dies 18, 19 i 20 de maig, 25 equips, entre els quals hi ha els millors de l’estat i conjunts internacionals amb gran prestigi, participaran en la zona esportiva de Can Cabanyes d’un campionat anomenat CUP U9, destinant a infants nascuts l’any 2009. El torneig té per objectiu fomentar el joc net i els valors de respecte, sacrifici i solidaritat mitjançant el futbol.

Durant els tres dies que dura el campionat, els infants, de diferents nacionalitats i procedències, competeixen en el terreny de joc per aconseguir el millor resultat esportiu possible, però sobretot, conviuen en un espai comú entre els partits i durant els àpats, fet que afavoreix la interrelació entre els participants i el foment de la companyonia. Aquest esperit de convivència és un dels principals valors que es vol difondre la CUP U9 per tal de ser un exemple d’integració de diferents cultures.

El Torneig de Benjamins reuneix al voltant de 500 participants i unes 200 persones que acompanyen als infants. Es tracta d’un esdeveniment sense ànim de lucre i busca, essencialment, formar als infants en uns valors positius cedint-los tot el protagonisme per tal que gaudeixin de l’experiència més enllà del resultat aconseguit al camp.

Durant la presentació de la XI edició del Torneig Internacional de Benjamins que anualment organitza el Club de Futbol Sistrells, la regidora d’Esports, Maria Gallardo, ha destacat la importància d’aquest torneig per la ciutat de Badalona “perquè reuneix els principals equips de l’estat i és un referent absolut dins d’aquesta categoria”. Gallardo ha emfatitzat que “més enllà del resultat, és important que els infants participin d’experiències com aquesta, que els permet créixer com a persones i educar-se en els valors de l’esport”.

Badalona, 3 de maig de 2018