Twitter Facebook Instagram Youtube

Concert de l’Orquestra de Cambra i el Cor Jove del Conservatori de Badalona a benefici de la Fundació Josep Carreras

Concert de l’Orquestra de Cambra i el Cor Jove del Conservatori de Badalona a benefici de la Fundació Josep Carreras.

L’acte es farà diumenge, 6 de maig, a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol

Aquest diumenge 6 de maig, a les 19 hores, a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, l’Orquestra de Cambra i el Cor Jove del Conservatori Professional de Música de Badalona, dirigits per Ricard Oliver, presenten un programa de concert amb obres de W.A.Mozart F.Schuberti i J.Rheinberger amb l’actuació d’Andrea García, Premi d´Honor del Conservatori 2017, com a solista, que interpretarà el 2n concert de violí en Re major, K.211 de W.A.Mozart.

Les entrades del concert, que es fa a benefici de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, valen 5€, i es poden adquirir al mateix lloc del concert una hora abans de l’inici o, anticipadament, al Conservatori de Badalona (carrer del Pare Claret, 2) de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores.

Per accedir a l’Hospital Germans Trias i Pujol podeu utilitzar el transport públic o el vehicle privat i deixar-lo a l’aparcament on diumenges i festius no acostuma a ser complicat.

L’acte s’emmarca en els acords de col·laboració entre el Conservatori, l’Hospital Germans Trias i Pujol i l’Institut Català d’Oncologia, que abasten diversos àmbits d’acció, amb la música sempre com a via de comunicació i acció social. L’acte compta també amb la col·laboració de Rotaryclub de Badalona.

Badalona, 3 de maig de 2018