Twitter Facebook Instagram Youtube

La jornada festiva ‘Els Colors de la Convivència’ reivindica la diversitat cultural de Badalona el dissabte 5 de maig als barris de Llefià i La Salut

La jornada festiva ‘Els Colors de la Convivència’ reivindica la diversitat cultural de Badalona el dissabte 5 de maig als barris de Llefià i La Salut.

Entre les 11 i les 14 hores, la plaça de la Dona acollirà diverses activitats per fomentar la convivència i els valors que compartim totes les persones

El dissabte 5 de maig tindrà lloc a la plaça de la Dona de Llefià la festa Els colors de la Convivència amb el lema Quins valors Compartim. La festa està promoguda des de la Comissió de Convivència del Pla de Desenvolupament Comunitari La Salut-Llefià i compta amb la participació d’entitats, serveis i recursos del districte. La jornada servirà per promoure diferents valors que totes les persones compartim independentment de la cultura a la qual pertanyem.

Amb aquesta festa, es vol fer palès que Badalona està formada per persones que en molts casos s’han vist obligades a desplaçar-se per diferents raons econòmiques o polítiques i que han estat capaces de fer una immersió per construir una societat diversa i rica culturalment, com exemplifiquen els barris de La Salut i Llefià. Totes les persones que vulguin poden apropar-se a la festa i compartir les seves necessitats i interessos comuns.

Des de les 11 hores del dissabte, la Rambla Floridablanca amb la plaça de la Dona de Llefià acollirà diferents activitats, contes i jocs tradicionals i altres disciplines dedicats tant a infants com adults. També es podrà gaudir de diverses actuacions musicals i teatrals que exemplificaran els valors i la diversitat de la jornada. Els actes conclouran al voltant de les 14 hores.

Badalona, 2 de maig de 2018