Twitter Facebook Instagram Youtube

La reflexió sobre l’oci nocturn centrarà la XVII Jornada d’Alumnes de Badalona

La reflexió sobre l’oci nocturn centrarà la XVII Jornada d’Alumnes de Badalona.

La trobada tindrà lloc el pròxim divendres 4 a partir de les 9 hores al Centre Cívic Can Cabanyes

Es tracta d’un espai obert a tot l’alumnat dels instituts públics on es treballen temes d’interès juvenil per tal d’acostar-se a la realitat específica dels estudiants de la ciutat

El pròxim divendres 4 de maig, a partir de les 9 hores, tindrà lloc al Centre Cívic de Can Cabanyes la XVII Jornada d’Alumnes de Badalona, organitzada pel Departament de Joventut en el marc del programa PIDCES (Programa d’ Informació i Dinamització als Centres d’Ensenyament Secundari). L’edició d’aquest any porta per nom ‘Fes-ta’ la nit : salut, oci i diversió i busca obrir un espai de reflexió sobre l’oci nocturn, l’ús i/o abús de drogues des d’una perspectiva de consum responsable i de reducció de riscos; sobre la violència sexista en contextos i escenaris festius; sobre els i les joves com a protagonistes i consumidors d’oci (oci participatiu, oci inclusiu, oci responsable) i sobre l’ús dels espais públics.

La jornada es dividirà en tres xerrades-taller que contextualitzaran el debat de l’oci en els àmbits de la salut, la seguretat, la joventut, la participació i el gènere. A partir de la veu dels joves i a través de dinàmiques participatives, es pretén crear un espai de trobada comú i de reflexió on es parli de les seves pròpies vivències, de les seves percepcions i del que desitjarien en un futur en relació a les temàtiques tractades.

La Jornada d’Alumnes de Badalona és un espai obert a tot l’alumnat dels diferents instituts públics on es treballen temes d’interès juvenil per tal d’acostar-se a la realitat específica dels estudiants de la ciutat. La jornada està destina principalment a joves de tercer i quart d’ESO i 1r de Batxillerat, majoritàriament delegats i delegades i sotsdelegats i sotsdelegades, que hi assisteixen com a representants de l’aula i portaveus de la resta de joves de les seves classes.

La jornada tindrà la següent programació:

- 8.30 h: Rebuda i entrega de material

- 9.00 h: Presentació de la Jornada

- 9.30 h: Dinàmica “ Esculpint la nit”, a càrrec de l’equip PIDCES

- 10.00 h: Tallers i xerrades:

- 11.00 h: Esmorzar + Pausa

- 11.30 h: Tallers i xerrades

- 13.30 h: “Mani-fest fes-ta la nit”. Espai per a la reflexió

- 14.30 h: Cloenda

Badalona, 2 de maig de 2018