Twitter Facebook Instagram Youtube

La tercera Mostra de Programació i Robòtica dels centres de secundària del Barcelonès Nord aterra aquest any al Campus Diagonal Besòs de la UPC

La tercera Mostra de Programació i Robòtica dels centres de secundària del Barcelonès Nord aterra aquest any al Campus Diagonal Besòs de la UPC.

Les dues primeres edicions de la Mostra s’havien celebrat al Centre Cultural l’Escorxador – NAU 3 de Badalona

Aquest dimecres, 2 de maig, de 9 a 14 hores, l'Escola d’Enginyeria Barcelona Est de la Universitat Politècinica de Catalunya (UPC), en el Campus Diagonal Besòs (av. Eduard Maristany, 16, Barcelona) acull la tercera Mostra de Programació i Robòtica dels instituts i centres de secundària del Barcelonès Nord. Fins ara la Mostra s'havia fet a la NAU 3 del Centre Cultural l'Escorxador de Badalona i aquest any canvia gràcies a l'oferiment per acollir-la que ha fet la UPC.

A la Mostra 2018 hi participen nou centres; cinc de Badalona (Badalona VII, Betúlia, Garbí Pere Vergés, Júlia Minguell i Maristes Champagnat); tres de Santa Coloma de Gramenet (Ramón Berenguer IV, Terra Roja i Torrent de les Bruixes), i un de Sant Adrià de Besòs (Manuel Vázquez Montalbán).

La Mostra de Programació i Robòtica dels centres de secundària del Barcelonès Nord està organitzada pels centres que hi participen, els Centres de Recursos Pedagògics del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTech i del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.

Badalona, 30 d’abril de 2018