Twitter Facebook Instagram Youtube

Lara Rodríguez guanyadora del Concurs de Relats Sant Jordi 2018, Trenquem Estereotips de Badalona

Lara Rodríguez guanyadora del Concurs de Relats Sant Jordi 2018, Trenquem Estereotips de Badalona.

Aquest dimarts es va lliurar al Badiu Jove el premi d’aquest concurs de relats, que pretenia acollir propostes innovadores de la llegenda de Sant Jordi

La badalonina Lara Rodríguez Crespo, de 24 anys, ha estat la guanyadora del primer Concurs de Relats Sant Jordi 2018, Trenquem Estereotips. L’autora va recollir aquest dimarts, al Badiu Jove, el premi com a guanyadora, que consisteix en un xec regal per un import de 100 € per bescanviar a la llibreria Saltamartí de Badalona. La Lara, graduada en Dret, va explicar que estava “molt contenta per rebre aquest premi” i que “des de petita he escrit perquè és una gran passió que sempre se m’ha donat bé”.

Recordem que el Badiu Jove, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, va organitzar aquest primer Concurs de relats Sant Jordi 2018, Trenquem Estereotips, que té com a finalitat la reflexió, a través de la creació literària, sobre com la societat condiciona, de manera inconscient, les actuacions i actituds diàries alguns cànons i convencions socials preestablertes.

El jurat, compost per professionals de l’àmbit de la convivència, la participació, la cultura, el gènere i la joventut, han valorat positivament la qualitat literària d’aquesta proposta, que recull i trenca en un sol relat ben cohesionat, amb molts dels cànons i estereotips socials preestablerts.

El relat es pot trobar a les xarxes socials del Badiu Jove i en un document adjunt a aquesta nota de premsa.

Badalona, 26 d’abril de 2018