Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona retirarà i desballestarà tres de les sis barques privades que es troben a la platja dels Pescadors

L’Ajuntament de Badalona retirarà i desballestarà tres de les sis barques privades que es troben a la platja dels Pescadors.

Els treballs de recuperació de les tres embarcacions restants, que seran molt acurats, tindran un cost aproximat de 6.000 euros per barca

Demà dijous, 26 d’abril, l’Ajuntament de Badalona retirarà i desballestarà, a primera hora del matí, tres de les sis barques de pescadors privades que es troben a la platja dels Pescadors de la ciutat i que han estat declarades com a residus a causa del seu abandonament i del mal estat en que es troben per les inclemències meteorològiques, l’efecte corrosiu de l’aire marí, pels actes incívics i pel seu estat d’abandonament.

Les tres barques restants seran restaurades acuradament i formaran part de la museïtzació que inclourà un total de sis barques que passaran a ser de propietat municipal. Recordem que l’estiu de 2016 ja van ser restaurades tres barques més.

Amb aquesta actuació l’Ajuntament de Badalona té la voluntat de recuperar un element intrínsec del patrimoni històric del litoral marí de la ciutat.

L’operació costarà 6.000 euros per barca, diners que aniran a càrrec de l’Ajuntament de Badalona Un cop restaurades, les barques tornaran a ser dipositades a la mateixa platja.

Badalona, 25 d’abril de 2018