Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona promociona els atractius turístics de la ciutat al saló internacional B-Travel

Badalona promociona els atractius turístics de la ciutat al saló internacional B-Travel.

Des d’avui fins diumenge el Departament de Turisme mostra als visitants els principals llocs i els esdeveniments de més interès de Badalona

L’Ajuntament de Badalona torna a estar present en el B-Travel, el Saló Internacional del Turisme a Catalunya. El Saló ha obert les seves portes avui fins diumenge vinent, dia 22 d’abril, al pavelló 8 de la Fira de Barcelona al recinte de Montjuïc. Fa quatre anys el Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) es va transformar en l’actual B-Travel, convertint-se en un punt de trobada entre expositors locals, nacionals i internacionals, així com deixant espai per al públic de proximitat amb ofertes, propostes de viatges i donant a conèixer destinacions i punts d’interès per a turistes i visitants.

Durant aquests tres dies el Departament de Turisme promourà els diversos atractius turístics de la ciutat, així com els actes més rellevants i de més repercussió turística que es faran a Badalona les properes setmanes com ara la Magna Celebratio (el festival romà de Badalona), la Fira de Sant Jordi, o la Shopping Night, entre altres activitats.

Badalona tornar a participar en el saló amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona. Està situada en el mostrador del Barcelonès, sota la marca turística ‘Barcelona és molt més’, que agrupa a diverses poblacions de l’entorn de la capital catalana L’estand ocupa una superfície de més de 150 metres quadrats, situat al Recinte Firal número 1, Pavelló 8, Estand 396, carrer C, amb accés des de la plaça d’Espanya.

El nou saló de turisme B-Travel s’estructura en cinc eixos temàtics:

    • B-Happy, amb propostes per a les persones interessades a compartir experiències de benestar, destinacions wellness o slow travel.

    • B-Special, dirigit als visitants interessats en experiències úniques.

    • B-Culture, amb destinacions de turisme cultural, religiós, etc.

    • B-Adventure, amb propostes relacionades amb l’esport, la natura i l’aventura.

    • B-Delicious, per als interessats en l’eno-gastronomia, és en aquest espai on es podran fer degustacions dels vins DO Alella entre ells el vi Orígens de Badalona.

El Saló B-Travel estarà obert divendres 20, dissabte 21 d’abril, de 10 a 20 hores i diumenge 22 de 10 a 18 hores.

Badalona, 20 d’abril de 2018