Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona organitza aquest dissabte la Segona trobada de grups de taitxí a Badalona

L’Ajuntament de Badalona organitza aquest dissabte la Segona trobada de grups de taitxí a Badalona.

El passeig Marítim acollirà durant tot el matí exhibicions i classes magistrals per difondre aquest esport i fer conèixer els beneficis que aporta a la salut i el benestar emocional

El passeig Marítim de Badalona (a l’alçada de l’edifici de l’antiga fàbrica de la CACI), tindrà lloc aquest proper dissabte, 21 d’abril, de 10 a 13 hores, la Segona trobada de grups de taitxí a Badalona. L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer els beneficis per a la salut i el benestar que afavoreix la pràctica d’aquestes disciplines en un acte voluntari i festiu.

El taitxí consisteix en una sèrie d’exercicis dinàmics i terapèutics, derivats directament del txikung, i basats en la boxa xinesa. És una pràctica mil·lenària que a través d’exercicis suaus i harmònics ajuda a mantenir una bona postura i agilitat alhora que contribueixen a relaxar i obrir la ment. La jornada començarà amb una classe magistral, continuarà amb exhibicions i finalitzarà amb una sessió participativa.

Després de l’èxit de la primera edició, l’Ajuntament de Badalona organitza aquesta segona jornada amb la col·laboració del Grup Taitxi i txikung Kungfu Cha Badalona, el Grup Taitxí Duet Sports, el Grup Taitxí Elisa de Sant Adrià de Besós, el Grup de taitxi del Centre de Recursos i Assessorament a la Dona de Badalona, el Grup del Casal Cívic de Llefià i l’Ateneu Carme Claramunt.

La Segona trobada de grups de taitxí és una de les actuacions contemplades en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2017-2019 pel programa Badalona cap a una ciutat saludable mitjançant el qual es vol contribuir a articular un treball de promoció de la salut amb la participació de diferents departaments municipals, serveis i entitats de Badalona. A més, està inclosa en el Mes de la Vida Activa que pretén promocionar l’activitat física entre la població adulta.

Badalona, 20 d’abril de 2018