Twitter Facebook Instagram Youtube

El president del Parlament ha rebut aquest migdia l’alcaldessa de Badalona per conèixer l’opinió dels municipis davant l’actual situació política a Catalunya

El president del Parlament ha rebut aquest migdia l’alcaldessa de Badalona per conèixer l’opinió dels municipis davant l’actual situació política a Catalunya.

Dolors Sabater ha format part d’una delegació amb l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts i els alcaldes de Molins de Rei i Sabadell

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, s’ha reunit aquest migdia amb el president del Parlament, Roger Torrent, formant part d’una delegació d’alcaldes i alcaldesses dels municipis de Molins de Rei, Sabadell i Sant Vicenç dels Horts. La trobada, que s’emmarca en les rondes de reunions que durant les darreres setmanes està fent el president del Parlament amb els agents polítics, econòmics i socials del país, ha servit per sondejar la visió municipal metropolitana en relació a la proposta de treballar en un ampli consens pels Drets Cívics davant l'actual situació que es viu a Catalunya.

L’alcaldessa de Badalona ha agraït al president del Parlament que hagi tingut present als municipis com a “veu important de cara a les grans decisions de país” i que hagi inclòs en la ronda de converses “a representants plurals del municipalisme com a coneixedors, a través de les polítiques de proximitat, de tots els efectes dels embats antidemocràtics que estem patint”.

Dolors Sabater ha afegit que “des de Badalona i des dels municipis podem aportar l’experiència en fer amplis consensos per defensar els drets cívics, els drets socials i democràtics, més enllà de la discrepància política”.

L’alcaldessa de Badalona ha manifestat que “ara toca buscar un consens ampli per recuperar un nivell de democràcia que mai s’havia hagut de perdre”. Així mateix en el mateix Parlament, Dolors Sabater, ha reivindicat la llibertat de l’anterior presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i de la resta dels polítics empresonats.

Badalona, 11 d’abril de 2018