Twitter Facebook Instagram Youtube

Acte commemoratiu i d’homenatge a Badalona a les víctimes dels atemptats de Madrid de l’11 de març de 2004 amb motiu del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme

Acte commemoratiu i d’homenatge a Badalona a les víctimes dels atemptats de Madrid de l’11 de març de 2004 amb motiu del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme.

L’homenatge institucional es farà diumenge, 11 de març, a les 12 hores, a la plaça de la Vila

Aquest diumenge, 11 de març, a les 12 hores, a la plaça de la Vila de Badalona es farà, amb motiu del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme, l’acte commemoratiu i d’homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes de Madrid d’ara fa 14 anys, i a totes aquelles persones que han estat víctimes d'algun acte de terrorisme.

L’homenatge institucional, organitzat per l’Ajuntament de Badalona, consistirà en una ofrena floral davant d’una espelma encesa i un minut de silenci en record de les víctimes.

Recordem que a la plaça de la Vila de Badalona, davant de l’edifici de l’Ajuntament, hi ha, al peu d’un xiprer, una placa on s’hi pot llegir: "En memòria de les víctimes del terrorisme a Madrid l’11 de març de 2004".

Badalona, 8 de març de 2018