Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona acull una jornada sobre el Dia Mundial del Ronyó sota el lema “Incloure, valorar i apoderar”

Badalona acull una jornada sobre el Dia Mundial del Ronyó sota el lema “Incloure, valorar i apoderar”.

L’acte es farà dijous, 8 de març, a les 9.30 hores, al Centre Cultural El Carme

El Centre Cultural El Carme de Badalona (carrer de Francesc Layret, 78-82) acull aquest dijous, 8 de març, de 9.30 a 14 hores, una jornada divulgativa per celebrar el Dia Mundial del Ronyó, que enguany coincideix amb el Dia Internacional de la Dona.

Per aquesta raó la jornada, que es celebrarà sota el lema “Incloure, valorar i apoderar”, pretén donar visibilitat i tractar aspectes importants per a la salut de les dones amb malaltia renal crònica.

La jornada tractarà de temes com la hipertensió arterial en l’embaràs o la incontinència urinària. També comptarà amb el testimoni d’una pacient trasplantada fa més de deu anys que explicarà la seva experiència, i es farà un taller pràctic per enfortir el sòl pelvià a càrrec d’un entrenador personal.

L’acte està organitzat pel Servei de Nefrologia de l’Hospital Germans Trias i Pujol i el Grup de Recerca en Malalties d’Afectació Renal (grup REMAR) de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP).

Recordem que l’Ajuntament de Badalona també dona suport a ALCER - Associació de Lluita Contra les Malalties del Ronyó www.alcerbarcelona.org entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per una malaltia renal oferint suport en l’aspecte sanitari, social, jurídic i laboral i la promoció de la donació d’òrgans a la ciutat.

Badalona, 6 de març de 2018