Twitter Facebook Instagram Youtube

Les AMPA de quatre escoles públiques de Badalona s’ajunten per celebrar la segona trobada esportiva al Districte 2

Les AMPA de quatre escoles públiques de Badalona s’ajunten per celebrar la segona trobada esportiva al Districte 2.

La festa es farà dissabte, 10 de març, al parc de les Muntanyetes, a partir de les 10 del matí

El parc de les Muntanyetes, ubicat al barri de Montigalà, acollirà dissabte, 10 de març, a partir de les 10 hores, una trobada esportiva on hi participaran alumnes des de P-3 a 6è de primària, de quatre escoles públiques de Badalona, els seus familiars i veïns i veïnes dels barris de La Pau, Lloreda, Montigalà i Nova Lloreda, que corresponen al Districte 2.

L’objectiu d’aquesta trobada esportiva és fer més visible la feina que es fa des de les associacions de mares i pares (AMPA), fomentar la participació de les famílies en les seves escoles i donar a conèixer els serveis i les entitats esportives i de lleure ubicades a zona alta del Districte 2 de Badalona.

L’activitat s’iniciarà amb curses per edats dins el mateix parc de les Muntanyetes i acabarà amb tallers, jocs de pilota (bàsquet i futbol) i exhibicions d’extraescolars com patinatge, arts marcials, dansa i aeròbic.

Aquesta trobada esportiva és fruit del treball conjunt i la implicació de les associacions de mares i pares d’alumnes de les escoles Montigalà, Joan Miró, Miguel Hernández i Pau Picasso, amb la col·laboració de diferents entitats com el Club Esportiu Los Planos Skate Plaça; l’Associació Veïns Montigalà; l’AMPA de l’Institut Pau Casals; l’esplai Buenoyqué...!; l’Ambulatori de Montigalà - Apenins (BSA); la regidoria del Districte 2, i els tècnics del Pla Educatiu d’Entorn (Educació) i del Pla de Desenvolupament Comunitari (Serveis Socials) del districte. Precisament, aquesta activitat s’emmarca dins la Comissió Educativa que està coordinada per tècnics d’aquests dos plans.

Badalona, 6 de març de 2018