Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, visita l’empresa Amador Varas SA dedicada a la indústria de l’envàs metàl·lic

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, visita l’empresa Amador Varas SA dedicada a la indústria de l’envàs metàl·lic.

El 80% de la seva producció es destina a l’exportació i dona feina directa a més de 45 persones

L’empresa estudia la seva expansió al polígon de les Guixeres

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, el 2n tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, i el president honorari de la Federació d’Empresaris de Badalona, Joaquim Padrós, han visitat aquest migdia l’empresa Amador Varas SA situada al barri de la Morera i dedicada a la matriceria, troquels, utillatges i maquinària per a la indústria de l'envàs metàl·lic.

La visita s’emmarca en la ronda de contactes directes endegada per l’alcaldessa i els responsables municipals de la promoció econòmica i l’ocupació per tal de conèixer les necessitats i les oportunitats del teixit industrial de Badalona.

Els representants del govern municipal s’han reunit amb els dirigents de l’empresa encapçalats pels màxims accionistes Jaume Varas i Franco Tamburrini que han explicat tenen previst sense abandonar Badalona expandir la seva empresa a uns terrenys del polígon Les Guixeres.

L’actual empresa Amador Varas S.A va néixer l’any 1945 al carrer Vázquez de Mella (actualment Av. Prat de la Riba) com un taller de matrius i utillatges per les llaunes, durant els inicis la fabricació s’estenia a la indústria tèxtil i pantògrafs. Actualment es centra en la fabricació d’utillatges, matrius completes i peces de recanvi per a la indústria de la fabricació de llaunes tant per al mercat alimentari, l’embalatge per a la indústria química o productes per a la cosmètica i aerosols.

Amador Varas S.A., que exporta el 80% de la seva producció, genera més de 45 llocs de treballs directes, destacant que més del 90% són residents a Badalona

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha destacat que “estem treballant per tenir un model de ciutat que no expulsi la indústria, per això hem posat en marxa un pla de recuperació dels polígons industrials”. L’alcaldessa ha afegit que “cal impulsar a la ciutat un teixit industrial sostenible i respectuós amb l’entorn, generador de llocs de treball i d’oportunitats”. D’altra banda, el regidor Àlex Mañas ha avançat que a través del Servei Municipal d’Ocupació es treballarà amb les empreses, per ajustar la formació i les pràctiques en oficis tècnics a les necessitats actuals.

Badalona, 2 de març de 2018