Twitter Facebook Instagram Youtube

La setmana que ve se celebren dues noves audiències públiques per informar la ciutadania de les actuacions previstes en el Pla d’Inversions Municipal

La setmana que ve se celebren dues noves audiències públiques per informar la ciutadania de les actuacions previstes en el Pla d’Inversions Municipal.

La primera xerrada es farà el dilluns 5 a les 18 hores al CC La Salut i se centrarà en les millores que es faran al Districte 4

El dimecres 7 a les 18 hores el CC Can Cabanyes acollirà l’audiència pública destinada al veïnat del Districte 2

La pròxima setmana l’Ajuntament de Badalona organitza dues noves sessions d’audiència pública obertes a tota la ciutadania per informar sobre les obres de millora i els nous equipaments de la ciutat previstos en el Pla d’Inversions Municipal (PIM). Aquestes sessions informatives busquen apropar als badalonins i badalonines, amb transparència i claredat, quines són les actuacions que es duran a terme a Badalona en els pròxims mesos. Per tal que el veïnat pugui conèixer quines són les inversions en el seu barri o entorn més proper, l’Ajuntament ha programat una sessió en cadascun dels districtes de la ciutat.

La primera xerrada tindrà lloc el dilluns 5 a les 18 hores al Centre Cívic La Salut (av. Marquès de Sant Mori, s/n, 1r pis) i servirà per apropar a la ciutadania del Districte 4 (La Salut, Sant Joan de Llefià, Sant Mori de Llefià i Sant Antoni de Llefià) les actuacions que es faran en els seus barris. El dimecres 7 a les 18 hores al Centre Cívic Can Cabanyes es farà la sessió dedicada al Districte 2 (Montigalà Occidental, Nova Lloreda, Lloreda, Sant Crist de Can Cabanyes, Sistrells, La Pau i Puigfred).

Moltes de les actuacions previstes en aquests dos districtes se centraran l'eliminació de barreres arquitectòniques i les dificultats en mobilitat. En aquest sentit destaca la inversió de 2 milions d'euros en rampes i ascensors i l'eliminació d'escales i objectes a l'espai públic que dificulten la mobilitat de les persones grans, cadires de rodes i cotxets de nadons. Aquestes inversions són una reclamació històrica per part del veïnat d’aquests dos districtes i l'Ajuntament vol donar-li resposta en els pròxims mesos.

En el cas del Districte 4, estan previstes actuacions de millora a les places de les Palmeres, Trafalgar i Azorin i als carrers Pau Piferrer, Alfons XIII, Sant Bartomeu i Isaac Albéniz, entre altres. El Pla d’Inversions inclou l’obertura d’un nou espai d’atenció social (Equip Bàsic d’Atenció Social) a Llefià i les millores als equipaments com escoles, biblioteques, casals de gent gran i centres cívics.

Pel que fa al Districte 2, l'aposta més valorada i votada pel veïnat és la de millorar l'accessibilitat. En aquest sentit, a part de la inversió en rampes i ascensors, s'adaptarà l'escola d'adults i diversos carrers amb dificultats de mobilitat. El Pla inclou avenços en el lateral de l'autopista, actuacions en les zones enjardinades i millores importants a bona part dels equipaments escolars, esportius, espais per la gent gran i centres cívics.

La ciutadania podrà consultar l’estat d’execució de les obres previstes en el seu districte gràcies a un mapa interactiu amb fotografies i informacions detallades de cada actuació.

Badalona, 2 de març de 2018