Twitter Facebook Instagram Youtube

El Dimoni de les Festes de Maig 2018 de Badalona es vota

Avui dimarts s’obre el termini del procés participatiu per escollir el disseny del Dimoni que cremarà a la platja la nit de Sant Anastasi

A partir d’avui dimarts, 27 de febrer, i fins diumenge, 4 de març, a les 23.59 hores, els badalonins i badalonines, majors de 12 anys, amb DNI empadronats a la ciutat abans del 23 febrer d’aquest any, poden votar el disseny del Dimoni de les Festes de Maig 2018 de Badalona que cremarà a la platja dels Pescadors la nit de Sant Anastasi.

El jurat del 20è concurs Crema'l Tu! Premi de Disseny del Dimoni de Badalona ha decidit aquest any obrir a consulta popular la decisió final del disseny guanyador amb la voluntat de fomentar la participació ciutadana.

El jurat està format pel regidor de l’Àmbit de Badalona Educadora, Jose Téllez; per la cap del Serveis de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, Ariadna Amat; pel constructor de la figura del Dimoni, Ramon de los Heros; pel guanyador del concurs de l’any passat, Joan Gili; per l’escultor badaloní, Josep Maria Camí; pel representant de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, Joan Artigas; pel representant vinculat a la cultura popular badalonina, Marc Abril; per la representant de la Comissió de Festes de Badalona, Meritxell Cots; per una representació del Consell dels Infants, i per l’editora dels Informatius de Badalona Comunicació, Emma Teixidó.

Aquest jurat, format per persones vinculades al món de cultura, el disseny, i la comunicació, va triar ahir dilluns els tres originals finalistes, segons els criteris de qualitat artística, contingut al·legòric i capacitat de construcció, i aquests es penjaran a la plataforma digital Decidim Badalona.

Ara la ciutadania de Badalona podrà donar suport al Dimoni que consideri que ha de ser el guanyador i els membres del jurat prendran la decisió final del disseny guanyador un cop hagi recollit el resultat de la consulta popular.

La votació, que només es podrà realitzar una vegada, es farà a través de la plataforma decidim.badalona.cat.

Badalona, 27 de febrer de 2018