Twitter Facebook Instagram Youtube

El proper diumenge, 4 de març, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona es farà el taller Qui viu a les caixes niu?

El proper diumenge, 4 de març, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona es farà el taller Qui viu a les caixes niu?.

El mateix dia, a la glorieta del parc, hi haurà l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’ amb activitats inspirades amb el ocells que viuen al parc

Aquest diumenge, 4 de març, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, d’11.30 a 13.30 hores, es farà l’activitat adreçada al públic familiar «Qui viu a les caixes niu?». Es tracta d’una activitat de caire familiar emmarcada dins les activitats de la ‘Jugatecambiental’ i que va adreçada a tots els públics, afeccionats a l’ornitologia i apassionats per la natura on es podran veure els ocells que viuen al parc, com es poden reconèixer, com viuen i com interaccionen amb l’espai urbà. Es farà especial esment en l’observació de les caixes niu que hi ha repartides per tot el parc i, tothom que hi vulgui participar, descobrirà quines espècies hi nien.

Ara que comença la primavera molts ocells comencen a preparar el niu i són a punt per criar. El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús és un indret privilegiat de la ciutat de Badalona per observar una gran diversitat d’ocells i la seva ecologia.

Recordem també que aquest mateix diumenge, de les 11.30 a les 13.30 hores, estarà instal·lada, a la glorieta el parc, la ‘Jugatecambiental’ amb diverses activitats lúdiques no guiades de caire familiar. Aquest diumenge les activitats estaran dedicades al món dels ocells del parc i s’explicarà el conte El petit avet.

Totes les activitats són gratuïtes, no cal inscripció prèvia i el punt de trobada és a la glorieta de la ‘Jugatecambiental’ a les 11.30 hores.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera i l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC (amb la col·laboració de l’Institut Pompeu Fabra).

Badalona, 1 de març de 2018