Twitter Facebook Instagram Youtube

La Gala Solidària de Màgia tanca aquest diumenge al Teatre Blas Infante el 18è Festival Internacional de Màgia de Badalona

La Gala Solidària de Màgia tanca aquest diumenge al Teatre Blas Infante el 18è Festival Internacional de Màgia de Badalona.

Aquest any el projecte solidari té com a finalitat recaptar fons pels col·lectius més vulnerables de la República Dominicana i Haití

La Gala posa punt final a aquesta edició del Festival Internacional de Màgia-XIII Memorial Li-Chang

El Teatre Blas Infante acull diumenge, 4 de març, a les 18 hores, la Gala Solidària de Màgia que posarà punt final a totes les activitats del 18è Festival de Màgia – XVIII Memorial Li-Chang, que, des del 6 de febrer, ha convertit Badalona en l’epicentre del món de la màgia i l’il·lusionisme amb una àmplia i variada programació.

L’acte, amb un preu de 4 euros, servirà per recaptar fons per al projecte Solidarimàgia que trasllada la màgia a les regions més desafavorides com l’interior de la República Dominicana o els bateys de la República d’Haití, petits pobles on viuen algunes de les persones més pobres del país.

La Gala Solidària de Màgia és també una magnífica oportunitat per gaudir del talent i la il·lusió de joves mags que aviat triomfaran als millors escenaris del món. En aquesta ocasió, sota la batuta de Jordi Porta, pujaran a l’escenari la Maga Game; Àlex Gilabert, Maria Altés i Set de Màgia.

Badalona, 1 de març de 2018