Twitter Facebook Instagram Youtube

La Fira de l’Ensenyament de Badalona se celebrarà únicament el divendres 2 de març

L’onada de fred ha causat problemes logístics que dificulten l’arribada dels subministraments necessaris per instal·lar avui els estands de la Fira

La 6a Fira de l’Ensenyament de Badalona que demà i divendres havia de començar a funcionar al Centre Cultural l’Escorxador finalment se celebrarà en una única jornada el divendres 2 de març. L’onada de fred ha causat problemes logístics que han dificultat l’arribada, des de diferents punts del país, dels subministraments necessaris per portar a terme avui dimecres la instal·lació dels diferents estands de la Fira.

Així doncs, el Centre Cultural l’Escorxador (carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n) acollirà aquest pròxim divendres en una única jornada la 6ª Fira de l’Ensenyament de Badalona amb l’objectiu de donar a conèixer als estudiants l’oferta educativa i acadèmica existent a Badalona i a les ciutats de l’entorn.

La 6a Fira de l’Ensenyament mostrarà l’oferta existent en cicles formatius, universitats, programes de formació i inserció (PFI), escoles d’adults, batxillerats, educació especial i formació complementària amb la voluntat de convertir-se en un espai d’orientació i de trobada per a tot l’alumnat i les seves famílies i per a les persones interessades a iniciar, continuar o complementar la seva formació.

La previsió és que els estands de la Fira es comencin a muntar demà dijous.

Què es podrà trobar a la fira?

• 54 expositors dels centres educatius de Badalona i rodalies, totes les universitats públiques, escoles universitàries, mostrant tota l’oferta formativa post-obligatòria, les universitats... on els/les estudiants, famílies i qualsevol persona interessada, es poden adreçar per informar-se.

• Cicle de xerrades on s’explicaran les diferents especialitats d’estudis: cicles formatius, PFI, idiomes, estudis universitaris, ensenyaments superiors...

• HUMAN LIBRARY, espai de converses professionals, organitzades per àmbit de coneixement, on l’alumnat pot parlar de manera distesa amb professionals en actiu (enginyers/es, arquitectes, professorat, metges/ses, jutges....).

• SPEAKING CORNER, espai d’intercanvi d’idiomes on tothom qui vulgui tindrà l’oportunitat de practicar idiomes amb persones natives.

• Activitats (concerts, desfilades de maquillatges, mostres de pentinats, teatre) desenvolupades per l’alumnat dels cicles d’estètica, perruqueria, batxillerat artístic-teatre...

L’horari de la Fira serà de 9 a 14 hores. L’accés és gratuït.

Recordem que dilluns passat, el Centre Cultural El Carme va acollir la celebració de la taula rodona titulada ”El futur acadèmic i laboral dels joves i les joves”, la primera activitat organitzada en el marc de la Fira de l’Ensenyament que va obtenir un gran èxit d’assistència. En aquesta taula rodona van participar Jordi Ficapal, president del Consell Català de Formació Professional; Jesús Prujà, cap de l’Oficina d’Accés a la Universitat; Maria Caprile, sociòloga experta en temes de recerca i de mercat laboral, i Toni Biada, gerent de l’agència de màrqueting digital Einnova.

Badalona, 28 de febrer de 2018