Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona inicia el control de plagues corresponent a l’any 2018

El tractament s’aplica als equipaments públics, a la via pública i a tota la xarxa de clavegueram del municipi

L’actuació va dirigida, principalment, al control de les poblacions de paneroles, rates i ratolins

L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa durant les darreres setmanes el tractament de control de plagues als equipaments públics, la via pública i tota la xarxa de clavegueram del municipi. Aquesta activitat forma part del Programa municipal de control de plagues impulsat pel Servei de Salut del consistori i va dirigit, principalment, al control de les poblacions de paneroles, rates i ratolins. L’empresa LOKIMICA SA, proveïdora del servei de control de plagues de l’Ajuntament de Badalona, és l’encarregada d’executar els tractaments.

L’aplicació del tractament s’ha iniciat al Districte 6 de la ciutat (Artigues, Sant Roc i El Remei) i s’executarà progressivament al llarg de l’any en tots els barris de la ciutat tenint en compte criteris de lluita integrada contra les plagues i prioritzant en cada territori l’acció sobre el tipus de plaga que hi tingui més incidència. Aquests criteris ens basen en les dades recollides durant l’exercici 2017, on es va portar a terme una inspecció intensiva de tot el municipi.

Aquesta activitat es compatibilitza amb altres plans estacionals com el Pla de prevenció i control del mosquit tigre i les tècniques de control de ruscs de vespes i retirada i conservació de ruscs d’abelles i l’atenció a les incidències indicades pels ciutadans.

Per a informar al Servei de salut de les incidències en qüestions relacionades amb les plagues, els ciutadans poden utilitzar l’adreça de correu electrònic protecciosalut@badalona.cat.

Badalona, 26 de febrer de 2018