Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona acull aquest cap de setmana la Gala Internacional de Màgia, l’acte central del 18è Festival Internacional de Màgia- Memorial Li-Chang

Badalona acull aquest cap de setmana la Gala Internacional de Màgia, l’acte central del 18è Festival Internacional de Màgia- Memorial Li-Chang.

La Gala Internacional de Màgia acull a mags vinguts d’arreu del món

Teia Moner rebrà la menció honorífica en reconeixement de la seva trajectòria de gairebé 40 anys on ha destacat per la combinació de titelles i màgia

Aquest divendres, dissabte i diumenge, 23, 24 i 25 de febrer, el Teatre Zorrilla de Badalona acollirà la Gala Internacional de Màgia, el plat fort del 18è Festival Internacional de Màgia-XVIII Memorial Li-Chang, que aquest mes de febrer i principis de març es celebra a la ciutat.

A l’espectacle, presentat per Alberto de Figueiredo, un dels mags més destacats del panorama de la màgia professional a l’Estat, a més de la màgia, no hi faltarà la música, la mímica, l’humor, el suspens i altres sorpreses. L’acte comptarà amb la presència de mags reconeguts a nivell internacional com Felipe Mejías, Mikael Szanyiel, Aaron Crown, Ivan Necheporenko i Arkadio & Bella.

El públic assistent a les gala de divendres, dissabte i diumenge al matí, podrà votar a quin dels participants se li dóna el Premi Li-Chang. El guardó es lliurarà durant la gala que se celebra el diumenge, 25 de febrer, a les 19 hores.

La Gala es realitzarà al Teatre Zorrilla de Badalona (carrer del Canonge Baranera, 17) divendres 23 i dissabte 24 de febrer, a les 21 hores, i diumenge 25, a les 12 i a les 19 hores.

Teia Moner rebrà la menció honorífica

La menció honorifica dins del Memorial Li-Chang, que es concedeix a una personalitat o empresa del món de la màgia en reconeixement a la seva carrera artística o trajectòria professional ha recaigut enguany sobre Teia Moner. Es tracta d’una professional amb una trajectòria de gairebé 40 anys on ha actuat com artista, directora, escenògrafa i creadora de titelles, i on n’ha potenciat el seu vessant més educatiu. L’any 2000 va crear el centre d’estudis Taller-laboratori d’arts teatrals amb el seu nom, entre altres iniciatives.

Durant la seva prolífica carrera ha creat més de 25 espectacles, realitzat més de 10.000 representacions en gires i festivals per Catalunya i l’estranger. En el camp de la màgia, destaca la seva feina com a directora artística del DAMA, Festival Internacional de Dones Màgiques a Terrassa (2006-2014); els treballs realitzats amb altres mags com en Màgic Andreu i obres de creació pròpia (‘Minimal Màgic’, entre d’altres). És membre del col·lectiu ‘Mestres de la màgia’.

El guardó es lliurarà el 23 de febrer a les 21 h. dins de la Gala Internacional de Màgia al Teatre Zorrilla

Gala Solidària

Recordem que diumenge 4 de març, a les 18 hores, el Teatre Blas Infante acull la Gala Solidària de Màgia que recaptarà fons per al projecte Solidarimàgia que trasllada la màgia a les regions més desafavorides com l’interior de la República Dominicana o els Bateys d’Haití, petits pobles on viuen algunes de les persones més pobres del país. Una magnífica oportunitat per conèixer joves mags que aviat triomfaran als millors escenaris del món.

Badalona, 21 de febrer de 2018