Twitter Facebook Instagram Youtube

El programa d’experiència laboral BDN Pren el Relleu contractarà 52 persones menors de 30 anys en situació d’atur

El programa d’experiència laboral BDN Pren el Relleu contractarà 52 persones menors de 30 anys en situació d’atur.

El Servei Municipal d’Ocupació (IMPO) obre el procés d’inscripció aquest dilluns, 26 de febrer

Del 26 de febrer al 9 de març el Servei Municipal d'Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament de Badalona, obre el procés d’inscripció per participar al Pla d’ocupació BDN Pren el Relleu vinculat al programa complementari de suport a l’ocupació local, finançat per la Diputació de Barcelona.

Es preveu la contractació laboral de 52 persones menors de 30 anys en situació d’atur, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i competències derivades de l’experiència laboral.

Aquest programa va adreçat al següent col·lectiu:

    • Persones menors de 30 anys, preferentment.

    • Persones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

    • Prioritàriament residents al municipi de Badalona.

    • Acreditar la possessió d’un títol que habiliti per a l’exercici professional dels treballs oferts.

Les persones candidates que disposin dels requisits poden dirigir-se al centre IMPO de Can Boscà per a la recollida de la sol·licitud corresponent i la posterior entrega de la documentació requerida degudament complimentada. L’horari de recollida i lliurament de sol·licituds és de 9 a 14 hores.

Els requisits de participació, selecció i la relació de la documentació a lliurar estan disponibles en el document adjunt en format PDF.

Badalona, 21 de febrer de 2018