Twitter Facebook Instagram Youtube

Comencen les audiències públiques per informar la ciutadania sobre les obres de millora i els nous equipaments de la ciutat previstos en el Pla d’Inversions Municipal

Comencen les audiències públiques per informar la ciutadania sobre les obres de millora i els nous equipaments de la ciutat previstos en el Pla d’Inversions Municipal.

L’Ajuntament ha programat sessions a tots els districtes de Badalona per explicar detalladament les inversions a cada barri

La primera audiència es realitzarà aquest dijous a les 18 h al CC El Carme i se centrarà en el Districte 1

L’Ajuntament de Badalona ha convocat diverses sessions d’audiència pública obertes a tota la ciutadania per informar sobre les obres de millora i els nous equipaments de la ciutat previstos en el Pla d’Inversions Municipal (PIM). Així mateix s’ha creat un mapa interactiu on es podrà consultar l’estat d’execució de les obres, amb fotografies i informacions detallades de cada actuació.

Aquestes sessions informatives busquen apropar a la ciutadania amb la transparència i claredat quines són les actuacions que es duran a terme a Badalona en els pròxims mesos. Per tal que el veïnat pugui conèixer quines són les inversions en el seu barri o entorn més proper, l’Ajuntament ha programat una sessió en cadascun dels districtes de la ciutat.

En aquest sentit, la primera sessió d’audiència pública se celebrarà aquest dijous 22 de febrer a les 18 hores i se centrarà en les actuacions planificades per al Districte 1 (Casagemes, Manresà, Centre, Dalt la Vila, Coll i Pujol, Progrés i Canyadó).

Algunes de les actuacions previstes per aquests 7 barris són la remodelació de la Platja dels Pescadors, les millores al Parc de Ca l’Arnús, l’adequació del solar de l’antiga foneria de Coll i Pujol, la connexió dels carrils bici i diverses actuacions de reurbanitzacions de carrers i places.

Després de la d’aquest dijous, durant les setmanes vinents se celebraran 5 sessions més:

    - Dilluns 5 de març, a les 18 hores, al Centre Cívic La Salut (av. Marquès de Sant Mori, s/n, 1r pis). Districte 4

    - Dimecres, 7 de març, a les 18 hores, al Centre Cívic Can Cabanyes (rbla. Sant Joan, 59-77), al Districte 2.

    - Dimarts 13 de març, a les 18 hores, a l’Oficina Municipal de Districte 5 (av. Alfons XIII, 114).

    - Dimecres 14 de març, a les 18 hores, al Centre Cívic Morera (av. Bac de Roda, 42-48), al Districte 3.

    - Dijous 15 de març, a les 18 hores, al Cívic Sant Roc (c/ Sant Joan Evangelista, 10-12, 1r pis), al Districte 6.

Un ambiciós Pla d’Inversions Municipal

En el mandat 2015-2019, el Govern municipal ha aprovat un ambiciós Pla d'Inversions Municipal que supera els 66,3 milions d'euros. Aquest Pla s’ha anat aprovant en diverses fases i beneficiarà a tots els barris de Badalona. Part d’aquest pressupost va ser decidit en el procés participatiu del Pressupost d’inversions municipal de Badalona que es va portar a terme el mes de novembre de 2016, on la ciutadania va considerar que els projectes més adients per la ciutat eren la renovació dels equipaments educatius i la millora de l’espai públic, el clavegueram i l’enllumenat.

Als 14 milions d’euros decidits de manera vinculant per la ciutadania als pressupostos participatius s’hi sumen els 17,8 milions previs del Pla Recupera, els 17 milions d’euros del superàvit de 2016 per a polítiques socials, i altres inversions acordades amb els grups municipals, en especial el PSC, per a nous equipaments i millores importants a l’espai públic.

Es pot consultar el detall de les inversions a la secció de pressupost i finances del web de l’Ajuntament www.badalona.cat.

Badalona, 20 de febrer de 2018