Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament organitza noves sessions formatives per a persones immigrades i retornades a Catalunya que estiguin empadronades a Badalona

L’Ajuntament organitza noves sessions formatives per a persones immigrades i retornades a Catalunya que estiguin empadronades a Badalona.

La formació correspon a mòdul C, de coneixement de la societat catalana, necessari per a autoritzacions de residència i processos d’arrelament

Les sessions tindran lloc els dies 13,14,15 i 16 de març al Centre Cívic Can Cabanyes

El Departament d’Immigració de l’Ajuntament de Badalona organitza, amb el suport del Fons Social Europeu, noves sessions formatives del mòdul C “Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic” del Servei de Primera Acollida per a persones immigrades i retornades a Catalunya. Les sessions tindran lloc al Centre Cívic de Can Cabanyes (Rambla de Sant Joan, 59-77) els dies 13, 14, 15 i 16 de març de 9.30 a 13,30 hores.

La finalitat d’aquesta formació és la de promoure l’autonomia i la igualtat d’oportunitats de les persones immigrants i retornades a Catalunya. Es pretén, amb cursos durant tots els mesos, donar les eines bàsiques que facilitin la integració de les persones immigrades a la societat catalana, alhora que els pot servir per trobar feina i afavorir la seva participació social.

La certificació dels coneixements adquirits amb el Servei de Primera Acollida són d’utilitat per aquells tràmits relacionats amb els processos d’estrangeria com ara l’arrelament social o la modificació i la renovació d’autoritzacions de residència, entre altres.

Les persones interessades a rebre més informació o fer la inscripció es poden dirigir al Departament d’Immigració de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 62 o bé presencialment a l’edifici del Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya 9-11) de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores

Les persones que realitzin aquests mòdul de formació i hagin assistit un mínim del 75% de les sessions rebran el corresponent certificat acreditatiu.

Servei de Primera Acollida

El Servei de Primera Acollida consta de tres mòduls:

    • A “Coneixements lingüístics”, impartit pel Centre de Normalització lingüística, escoles d’adults i entitats conveniades.

    • B “Coneixements laborals”, impartit pel Servei d’Ocupació de Catalunya SOC. Una vegada s’ha realitzat el mòdul C

    • C “ Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic”, impartit per personal del departament d’Immigració de l’Ajuntament de Badalona en quatre sessions de quatre hores cadascuna.

Badalona, 20 de febrer de 2018