Twitter Facebook Instagram Youtube

El Museu de Badalona acull demà dissabte, 17 de febrer, la I Jornada #Nacioxxi.cat

El Museu de Badalona acull demà dissabte, 17 de febrer, la I Jornada #Nacioxxi.cat.

L’acte, adreçat a entitats i partits polítics, pretén reflexionar sobre política i societat catalanes

La Fundació Congrés de Cultura Catalana i l’Associació Catalana de Professionals organitzen la Jornada #Nacioxxicat, que tindrà lloc demà dissabte, 17 de febrer, a partir de les 12 hores, al Museu de Badalona.

La voluntat de la jornada és reflexionar sobre política i societat dels Països Catalans i està adreçada a les entitats i partits polítics de forma transversal per tal de buscar un espai de diàleg i reflexió compartida i intergeneracional.

#Nacioxxicat pretén ser el relleu, en una nova etapa, de les Jornades de l’Opinió Catalana celebrades durant els anys noranta i principis dels dos mil.

En aquesta primera edició de les jornades es debatrà el moment de canvi i mobilització política que viuen en aquests moments els Països Catalans. La jornada inclou dos debat: un sobre “La nova política des dels municipis”, on es parlarà fins a quin punt la ciutadania s’ha apoderat per incidir en la política local, així com les conseqüències que té l’arribada de noves cares a la política municipal. En aquest debat hi participarà l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater.

El segon debat, titulat “Participació i mobilització. Del 15M a la República Catalana”, s’endinsarà en com la mobilització ciutadana ha marcat l’agenda política des de fa uns quants anys.

L’acte compte amb la col·laboració de la Fundació Nexe, el Grup de Periodistes Ramon Barnils i el Grup Blanquerna de Mallorca.

Badalona, 16 de febrer de 2018