Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona acull la 40ena assemblea general ordinària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya

L’acte es farà aquest dissabte, 17 de febrer, al Centre Cultural l’Escorxador - Nau 3

Aquest dissabte, 17 de febrer, a partir de les 10.30 hores, al Centre Cultural l’Escorxador - Nau 3 (carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n) se celebrarà la quarantena assemblea general ordinària del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC).

El CNJC fundat l’any 1979, és una plataforma no governamental que aplega gairebé cent entitats juvenils d’àmbit nacional i consells locals de joventut. Les entitats membres son associacions educatives (esplais i agrupaments escoltes), sindicats d’estudiants i treballadors, associacions culturals, polítiques, entre d’altres. El seu pla de treball es desenvolupa en diferents àmbits com ara educació, treball, habitatge, salut, participació, associacionisme o cooperació entre altres, per promoure i defensar els drets de la gent jove davant la societat i l’administració.

El Consell Nacional de Joventut de Catalunya, juntament amb el Consell de Joventut de les Illes Balears i el Consell de la Joventut Valencià constitueixen l’anomenat Triangle Jove, que es pot definir com un instrument de coordinació dels diferents consells per promoure l’associacionisme. Precisament una de les línies estratègiques del Pla Director de Joventut de Badalona 2017-2021, aprovat el proppassat setembre, coincideix plenament amb la voluntat del Triangle Jove, és a dir, en millorar la qualitat de l’associacionisme i potenciar la participació social dels i les joves, oferint suport, des de l’administració local, a les entitats juvenils perquè puguin dur a terme les seves iniciatives i projectes. Al llarg d’aquesta quarantena assemblea general ordinària del CNJC es presentarà el pla de treball del Triangle Jove.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, donarà la benvinguda a totes les persones que participin a l’assemblea general ordinària on més d’un centenar de joves avaluaran la feina feta durant el darrer any, definiran un nou pla de treball del consell i s’obrirà un procés per rellevar part del secretariat.

Per més informació sobre l’ordre del dia de l’assemblea i sobre les funcions, el treball que desenvolupa el CNJC i els seus membres, es pot consultar la seva pàgina web en aquest enllaç: https://www.cnjc.cat/ca/actualitat/vine-i-participa-la-40a-ago-del-consell.

Badalona, 15 de febrer de 2018