Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona organitza diverses activitats per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

L’Ajuntament de Badalona organitza diverses activitats per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

L’acte institucional es farà dijous 23 de novembre, a la plaça de la Vila, a les 17.30 hores

L’Àrea de Gent Gran, Feminismes i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional de l’Ajuntament de Badalona ha programat diversos actes per commemorar per el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones que se celebra el dissabte 25 de novembre per tal de denunciar la violència que s’exerceix sobre les dones a tot el món i per reclamar polítiques per a la seva eradicació. Durant tot el mes hi haurà diversos actes a la ciutat per sensibilitzar contra la violència masclista que també han organitzat diferents entitats badalonines.

Exposició “#MiremElPassat amb ulls de dona #Teatre”

Fins divendres 24 de novembre.

Centre de Cultura Tradicional Can Canyadó (carrer de Pompeu Fabra, s/n).

“#MiremElPassat amb ulls de dona #Teatre” és una mostra de fotografies del fons que custodia i conserva l’Arxiu General i el Centre de Documentació i Museu d’Arts Escèniques de l’Institut del Teatre, ambdós de la Diputació de Barcelona. Emmarcada en el cicle de teatre "Badalona es mostra" que organitza l'Ajuntament de Badalona.

Aquestes imatges recuperen la veu i la força de les dones de teatre del primer terç del segle XX. Unes dones actives, independents, valentes i reivindicatives en totes les arts escèniques, però silenciades i oblidades molts cops, en un món androcèntric.

Ho organitza: Servei de Cultura de l'Ajuntament de Badalona

Taller No és no! Com ens posicionem davant el consentiment?

Avui dimecres 15 de novembre, a les 17 hores.

Badiu Jove (carrer d’Ausiàs Marc, 61).

Espai adaptat per persones amb mobilitat reduïda.

El taller va dirigit a joves de 12 a 25 anys.

Inscripcions a: badiujove@badalona.cat o trucant al telèfon 93 483 29 34.

Ho organitza: Badiu Jove

Acte institucional del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Dijous 23 de novembre, a les 17.30 hores

Plaça. de la Vila

Durant l’acte es llegirà el manifest unitari per part dels diferents grups polítics amb representació al Consistori.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i de la regidora de l’Àrea de Gent Gran, Feminismes i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional, Florencia Badia.

Si voleu conèixer els actes organitzata per les diferents entitats badalonines cliqueu a: enllaç a pàgina web dona dia internacional contra la violència envers les dones

Badalona, 15 de novembre de 2023