Twitter Facebook Instagram Youtube

Inauguració a Badalona de l’arbre de Nadal de 40 metres d’altura i el seu espectacle de llums i so

Dissabte, 18 de novembre, a partir de les 17.30 hores, a la plaça del President Tarradellas

Convocatòria de premsa

Dissabte, 18 de novembre, a partir de les 17.30 hores, a la plaça del President Tarradellas

L’acte d’inauguració de l’arbre de Nadal de 40 metres d’altura instal·lat a la plaça del President Tarradellas, davant del Palau Municipal d’Esports de Badalona, tindrà lloc aquest pròxim dissabte, 18 de novembre, a partir de les 17.30 hores.

L’acte, que estarà encapçalat per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat per la 2a tinent d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, comptarà amb la participació de l’Escola de Música Moderna de Badalona i l’ambientació musical amb disc joquei que donarà pas al gran espectacle de llums i so que oferirà l’arbre de Nadal amb els seus 40 metres d’altura, 15 de diàmetre i 82.000 punts de llums píxels de leds.

Aquest espectacle de llum i so i es podrà veure tots els dies laborables a les 18 i a les 19 hores i els dissabtes, diumenges i festius a les 17, 18, 19, 20 i 21 hores.

Espai per als mitjans de comunicació

Està previst habilitar un espai per als mitjans de comunicació i, especialment, per als mitjans gràfics i audiovisuals, per la qual cosa us sol·licitem confirmació d’assistència al correu electrònic:

cmanso@badalona.cat

Telèfon 93 483 26 34

Badalona, 13 de novembre de 2023