Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana obre diligències a un supermercat del barri de Llefià que tenia punxada la llum i generava problemes de convivència amb els veïns

La Guàrdia Urbana obre diligències a un supermercat del barri de Llefià que tenia punxada la llum i generava problemes de convivència amb els veïns.

Els agents han fet retirar als propietaris tots els aliments refrigerats i han aixecat fins a vuit actes que poden acabar en un procediment penal contra els propietaris de l’establiment

L’alcalde Xavier Garcia Albiol remarca que “des del Govern lluitem de forma contundent contra tots aquells que posen en perill la seguretat dels veïns i vetllem perquè ningú cregui que pot fer el que vulgui sense seguir les normes”

La Guàrdia Urbana de Badalona ha obert diligències aquest divendres al matí a un supermercat ubicat al carrer Alfons XIII, al barri de Llefià, que tenia la llum punxada i generava problemes de convivència amb els veïns des de fa temps. Els agents han aixecat fins a vuit actes que poden acabar en un procediment penal contra els propietaris de l’establiment. Veïns de la zona van avisar de la situació a la regidoria Antiocupacions, des d’on s’ha coordinat juntament amb l’Àrea de Seguretat Ciutadana, l’Àrea de Salut Pública i Endesa l’actuació per tallar el llum a l’establiment i obrir-li un expedient perquè tinguin una connexió legal.

Durant l’actuació s’ha fet retirar als propietaris tots els aliments refrigerats que hi havia al local (carn, lactis, congelats, etc.) per garantir que no es ven cap producte en mal estat a la ciutadania.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “treballem intensament per dur a terme aquesta mena d’accions coordinades, ja que no podem permetre que hi hagi negocis que funcionen amb la llum punxada, no només perquè és il·legal, sinó perquè aquesta mena de connexions sovint suposen un perill per a tots els veïns pel risc d’incendi i altres tipus d’incidents que comporten”. Garcia Albiol ha agraït la col·laboració ciutadana i ha remarcat que “des del Govern municipal lluitem de forma contundent contra tots aquells que posen en perill la seguretat dels veïns i vetllem perquè ningú cregui que pot fer el que vulgui sense seguir les normes”.

Badalona, 3 de novembre de 2023