Twitter Facebook Instagram Youtube

S’obre el termini per poder participar a la primera Fira Gastronòmica de Nadal de Badalona

S’obre el termini per poder participar a la primera Fira Gastronòmica de Nadal de Badalona.

La mostra es celebrarà a la rambla del Gorg els dies 17, 18 i 19 de novembre coincidint amb l’encesa de llums de l’arbre de Nadal de la plaça del President Tarradellas

L’Ajuntament de Badalona organitza la primera Fira Gastronòmica de Nadal que es podrà visitar del divendres 17 de novembre fins al diumenge dia 19. La Fira coincidirà amb la inauguració de l’arbre de Nadal més gran d’Espanya situat a la plaça del President Tarradellas al barri del Gorg de Badalona, que s’encendrà el dia 18. L’objectiu de la mostra és dinamitzar i afavorir el comerç local i promocionar l’oferta gastronòmica de la ciutat.

A la Fira hi poden participar els restauradors i botiguers que es dediquen a la venda de pastissos o dolços que tinguin ubicat el seu establiment a Badalona i que compleixin una sèries de requisits, els quals es poden consultar en el següent enllaç:

http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=contingut_estatic&dCollectionID=5321#wlp_contingut_estatic

Per poder participar a la Fira Gastronòmica de Nadal cal presentar una instància genèrica, fins al diumenge 5 de novembre, a la seu electrònica de l’Ajuntament de Badalona accedint a l’enllaç:

https://seu.badalona.cat/sta/docs/GetDocumentServlet?CUD=13064477371663461165&HASH_CUD=a1a06b430f3f858fa2809ca2b88c07e14643e18a&APP_CODE=STA

La mostra constarà de vint-i-quatre estands (vint-i-un dedicats a la restauració i tres més a pastisseria i dolços) que oferiran la degustació d’una variada oferta gastronòmica de la cuina badalonina tradicional i de nova creació, basada en el producte local i de temporada.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, inaugurarà la Fira el divendres 17 de novembre, a les 17 hores. Recordem que la festa de l’encesa de llums de l’arbre instal·lat a la plaça del President Tarradellas serà dissabte 18, a les 17.30 hores. Coincidint amb aquests actes es preveu que durant aquest tercer cap de setmana de novembre hi hagi una massiva afluència de visitants en aquest espai.

La Fira Gastronòmica de Nadal es podrà visitar divendres 17 de novembre, de 17 a 23 hores; dissabte dia 18, de 13 a 23 hores, i diumenge 19 de novembre de 13 a 22 hores, a la rambla del Gorg.

Badalona, 31 d’octubre de 2023