Twitter Facebook Instagram Youtube

Oberta fins al 5 de novembre la convocatòria per participar en el Connect’Art 2023

Oberta fins al 5 de novembre la convocatòria per participar en el Connect’Art 2023.

La 10a edició de la Fira de joves creadors i creadores de Badalona se celebrarà el 25 de novembre a la plaça de Pompeu Fabra

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona ha obert la convocatòria per participar en el Connect’Art 2023, la 10a edició de la Fira de joves creadors i creadores de Badalona que se celebrarà el 25 de novembre a la plaça de Pompeu Fabra.

La fira té com a objectiu convertir la ciutat en un espai de trobada creatiu on es facilita al jovent l’oportunitat de poder donar a conèixer, exposar, promocionar i intercanviar experiències a través dels seus projectes i la seva obra. L’esdeveniment inclourà un ampli ventall d’expressions artístiques i es podran trobar creacions relacionades amb la pintura, escultura, ceràmica, fotografia, artesania, disseny de roba, arts escèniques i creacions audiovisuals, entre d’altres. D’aquesta manera, es vol reforçar la viabilitat de projectes emprenedors dins del món artístic, així com ampliar la seva visibilitat a la ciutat.

Per tal de donar-li un valor afegit al Connect’Art 2023, a més de la trentena de parades que s’instal·laran, hi haurà diversos espais dedicats a tallers creatius i es portaran a terme intervencions que representin processos de creació en les quals hi hagi una participació activa del públic assistent.

La convocatòria està dirigida a joves d’entre 14 i 35 anys amb un perfil que integri la capacitat creativa, la inquietud i la motivació per innovar i transformar el seu entorn.

Es podran presentar les sol·licituds fins al pròxim dia 5 de novembre enviant un correu electrònic a firajovescreadorsbdn@gmail.com, en el qual s’haurà d’adjuntar la documentació que es demana a les bases.

Per a més informació, podeu contactar amb el Badiu Jove

Badalona, 11 d’octubre de 2023