Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona s'adhereix a la campanya "Hi guanyem tots" per fomentar que la població parli sense prejudicis sobre salut mental en l'àmbit laboral

Badalona s'adhereix a la campanya "Hi guanyem tots" per fomentar que la població parli sense prejudicis sobre salut mental en l'àmbit laboral.

Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'associació Obertament que treballa contra l'estigma i la discriminació en salut mental

Coincidint amb la celebració aquest dimarts 10 d’octubre del Dia Mundial de la Salut Mental, l'Ajuntament de Badalona s'ha adherit a la campanya "Hi Guanyem tots" una iniciativa impulsada per l'associació Obertament per facilitar un canvi perquè a l'entorn laboral es comenci a parlar sobre salut mental. Amb aquesta campanya es vol fer una crida a trencar les barreres de l'estigma que hi ha al voltant de la salut mental en l'àmbit laboral oferint suport, a través de formació, recursos, consells, i bones pràctiques.

L’objectiu és que amb aquestes eines es canviï l’enfocament sobre la salut mental d’un problema individual a una visió organitzativa. D’aquesta manera s’aconsegueix deixar enrere el tabú i instaurar una nova cultura a l'empresa, on la salut mental i física tenen el mateix valor. Aquest canvi no només beneficia els treballadors, també el compte de resultats de les empreses.

Podeu consultar el contingut de la campanya a la pàgina web higuanyemtots.org

Badalona, 9 d’octubre de 2023