Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona incorpora vint-i-tres nous agents al cos de la Guàrdia Urbana

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, els ha lliurat aquest divendres les credencials a la plaça de Trafalgar del barri de Llefià en un acte obert a la ciutadana

Aquesta tarda ha tingut lloc a l’amfiteatre de la plaça de Trafalgar del barri de Llefià la presentació dels 23 nous agents que s’incorporen al cos de la Guàrdia Urbana en un acte obert a la ciutadania. Els nous efectius de la policia local, 17 homes i 6 dones, han rebut les credencials de mans de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat del regidor de l’Àmbit de Seguretat Ciutadana, Juan Manuel Ruiz, del superintendent de la Guàrdia Urbana, Conrado Fernández, i de comandaments del cos dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Nacional.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, en el seu discurs de benvinguda als nous agents ha volgut destacar que: “aquest és un acte que normalment es fa a la Comissaria, però l’hem volgut fer aquí, al barri de Llefià, i davant dels veïns i veïnes, com a simbolisme d’allò que ha de representar la Guàrdia Urbana que és la proximitat amb els veïns i la seva presència al carrer”, també, ha afegit l’alcalde “perquè aquests nous agents comprovin que els veïns de Badalona els estima i els respecta”.

L’alcalde ha reiterat el compromís del Govern municipal en la millora dels recursos materials i l’augment d’efectius per a la Guàrdia Urbana que actualment es situa en 240 agents. En aquest sentit, ha remarcat que l’Ajuntament de Badalona ja ha convocat 46 noves places. Amb la incorporació dels 23 nous agents i la nova convocatòria, l’alcalde ha assenyalat que “en pocs mesos complirem el nostre objectiu d’augmentar en 100 agents més la plantilla de la Guàrdia Urbana”.

Els 23 nous agents de la policia local que han rebut avui les seves credencials començaran a prestar els seus serveis a partir de dilluns vinent.

Badalona, 29 de setembre de 2023