Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona permetrà ampliar l’horari de tancament dels bars, restaurants i discoteques de la ciutat durant la Festa Major

L’Ajuntament de Badalona permetrà ampliar l’horari de tancament dels bars, restaurants i discoteques de la ciutat durant la Festa Major.

Durant els dies 14, 15 i 16 els establiments de restauració podran tancar 30 minuts més tard i els locals d’oci nocturn, 45 minuts

L’Ajuntament de Badalona permetrà ampliar l’horari de tancament dels bars, restaurants i discoteques de la ciutat durant la Festa Major d’Agost. Gràcies a aquesta mesura, durant els dies 14, 15 i 16 d’agost les activitats recreatives de bar musical, restaurant musical, sala de concert, cafè teatre, cafè concert, restaurant, bar, restaurant bar i saló de banquets podran perllongar l’horari màxim de tancament 30 minuts sobre l’horari general estipulat. En el cas de les discoteques, sales de ball i sales de festes amb espectacle l’ampliació de l’horari podrà ser de fins a 45 minuts.

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha explicat que “amb aquesta mesura volem afavorir l’activitat econòmica de la restauració i l’oci nocturn en uns dies que són molt favorables per aquests sectors i, a la vegada, ampliar l’horari de gaudi per a la ciutadania durant la Festa Major”. “Des del Govern municipal impulsarem sempre propostes que, de manera equilibrada, afavoreixin tant a l’economia local com als veïns i veïnes de Badalona”, ha afegit Agüera.

Badalona, 7 d’agost de 2023