Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana de Badalona deté “in situ” una persona amb una ordre de detenció que estava provocant un incendi en un contenidor al barri de la Salut

La Guàrdia Urbana de Badalona deté “in situ” una persona amb una ordre de detenció que estava provocant un incendi en un contenidor al barri de la Salut.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha felicitat l’actuació policial, ha reclamat que al detingut li sigui imposada una pena exemplar i ha assegurat que "compliré amb el compromís de treballar per la seguretat de tots els veïns i veïnes de Badalona”

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquesta matinada un home de 28 anys quan intentava cremar un contenidor d’escombraries al carrer de Calderón de la Barca, al barri de la Salut. Els agents, alertats per un veí que ha vist un individu sospitós al costat d’uns contenidors, han pogut arrestat al presumpte piròman “in situ” que tenia, a més, una ordre de detenció pendent.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha volgut felicitar al cos de la Guàrdia Urbana per la seva ràpida actuació i ha agraït la col•laboració dels veïns que han fet possible aquesta detenció. L’alcalde ha exigit també que el detingut sigui jutjat i se li imposi una pena exemplar i ha remarcat “el compromís de l’actual Govern municipal de treballar per la seguretat de tots els veïns i veïnes de Badalona i per continuar perseguint aquells individus que provoquen problemes i situacions com aquestes que perjudiquen la convivència i la dignitat als barris de la ciutat”.

Badalona, 2 d’agost de 2023