Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona es reuneix amb el president de la Federació Empresarial de Badalona per abordar les actuacions necessàries per impulsar l’economia local

L’alcalde de Badalona es reuneix amb el president de la Federació Empresarial de Badalona per abordar les actuacions necessàries per impulsar l’economia local.

Xavier Garcia Albiol i Josep Maria Puente han coincidit en la necessitat d’establir una col·laboració directa i d’agilitzar l’administració per fomentar l’activitat econòmica i la creació de llocs de feina a la ciutat

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol s’ha reunit aquest dimecres a la tarda amb el president de la Federació Empresarial de Badalona (FEB), Josep Maria Puente, per abordar les actuacions prioritàries i necessàries que cal impulsar a Badalona per millorar l’economia local i facilitar la creació de llocs de treball. En la reunió també ha participat la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera.

Poques setmanes després d’accedir al càrrec, Garcia Albiol ha volgut trobar-se amb el representant de la FEB per conèixer les demandes i propostes dels empresaris de la ciutat i establir un diàleg directe que agilitzi la relació entre l’Administració i el teixit empresarial badaloní. Amb aquesta reunió s’han establert les idees principals per aconseguir un entorn de col·laboració que benefici directament als veïns i veïnes de Badalona gràcies al creixement de l’activitat econòmica al municipi.

Després de reunió, l’alcalde de Badalona ha explicat que “aquesta primera trobada ha servit per mostrar la voluntat conjunta de treballar braç a braç durant aquest mandat per revertir la situació en què es troba la ciutat i el sector econòmic i empresarial a causa de la inestabilitat política i institucional dels darrers anys”. Garcia Albiol ha assenyalat que “ens hem compromès a tornar-nos a reunir al setembre per concretar totes les mesures que cal impulsar per actualitzar la situació dels polígons industrials i per millorar també l’entorn en què han de desenvolupar la seva activitat les petites i mitjanes empreses de Badalona”.

Per la seva banda, el president de la Federació Empresarial de Badalona, Josep Maria Puente, s’ha mostrat satisfet pel contingut de la trobada i ha remarcat que “és molt important que aprofitem aquests anys d’estabilitat per modernitzar i preparar el teixit empresarial i econòmic badaloní per al futur; això ens permetrà crear llocs de feina de qualitat a la ciutat i que els veïns i veïnes, i sobretot als més joves, puguin construir la seva vida a la Badalona”.

Badalona, 12 de juliol de 2023