Twitter Facebook Instagram Youtube

Operatiu de la Guàrdia Urbana de Badalona contra la venda ambulant il·legal

Operatiu de la Guàrdia Urbana de Badalona contra la venda ambulant il·legal.

15 agents han decomissat material, principalment roba i calçat esportiu, que s’estava venent il·legalment entre l’avinguda de Mònaco i el carrer de Verdi, a tocar de Santa Coloma de Gramenet

Un total de 15 agents de la Guàrdia Urbana de Badalona, uniformats i de paisà, amb el suport de 4 cotxes patrulla i una furgoneta, han portat a terme aquest matí una intervenció contra la venda ambulant il·legal que es produeix cada dissabte entre l'avinguda de Mònaco i el carrer de Verdi, al barri del Puigfred, a tocar del terme municipal de Santa Coloma de Gramenet, generant moltes molèsties als veïns i comerciants de la zona.

L'acció, que ha finalitzat en poc més de 15 minuts, s’ha tancat sense cap detingut ni ferit, més enllà d'algunes corredisses o estira-i-arronsa entre alguns agents i els venedors il·legals d'una trentena de parades que tenien esteses a terra. En l'operatiu s'ha decomissat principalment peces de roba esportiva, roba interior, calçat esportiu i peces de complement, com ara cinturons o carteres, que han estat traslladades a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona.

El regidor de l'Àrea de Seguretat de l'Ajuntament de Badalona, Juan Manuel Ruiz, ha destacat que: "Aquest Govern municipal combatrà amb totes les eines a la seva disposició la venda ambulant il·legal i de productes majoritàriament falsificats, que són un frau per als compradors i un greuge per als comerciants i per a la ciutadania que paga els seus impostos". El regidor també ha volgut felicitar els agents i als comandaments perquè: "han fet una feina ràpida i professional, sense que hàgim de lamentar cap persona ferida".

En finalitzar l'actuació policial, un equip del servei de neteja de l'Ajuntament de Badalona ha procedit a netejar i retirar la resta de papers i cartons que havien quedat disseminats pel carrer.

Badalona, 1 de juliol de 2023