Twitter Facebook Instagram Youtube

El programa “Badalona i... acció!” ofereix activitats d'estiu per a joves

El programa “Badalona i... acció!” ofereix activitats d'estiu per a joves.

Les activitats gratuïtes per a joves entre els 13 i els 18 anys combinen el lleure amb aprenentatges útils per al seu futur acadèmic i laboral

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona presenta el programa “Badalona i... acció!”, una complerta oferta d’activitats per a joves d’entre 13 i 18 anys a realitzar des del 28 de juny fins al 28 de juliol.

Amb l’objectiu de promoure un lleure participatiu i profitós durant els mesos d’estiu, aquest projecte pretén posar a l’abast dels joves una oferta d’activitats atractiva i àmplia, a la vegada que incorpora un vessant formatiu destinat a facilitar la seva autonomia i a establir itineraris en tots els àmbits que configuren el seu projecte de vida.

En aquesta línia, les activitats proposades estan plantejades per a despertar interessos acadèmics i professionals i per a suscitar inquietuds socials. Així, mitjançant aquest projecte, els joves participants tindran accés a fer un tast de diferents disciplines i familiaritzar-se amb algunes tècniques d'actualitat en diferents àmbits, proporcionant una sèrie d'aprenentatges que després puguin aplicar de manera fàcil a la seva vida diària, acadèmica i laboral.

“Badalona i... acció!” presenta activitats amb diferents temàtiques com ara esportives; nàutiques, cultura urbana; comunicació audiovisual; mediambientals i de participació ciutadana.

Totes les activitats són gratuïtes. Per inscriure's cal contactar amb el Badiu Jove al telèfon 93 483 29 34. Trobareu tota la informació al programa que enviem adjunt.

La regidora de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Odalys Sánchez, ha destacat que aquesta programació per a joves: “Va molt més enllà que les activitats per divertir-se i passar el temps d’estiu, aquest programa, sense deixar la seva vessant lúdica, és una gran oportunitat perquè els joves aprenguin habilitats i activitats que els hi seran de gran utilitat per al seu futur acadèmic i d’introducció al mercat laboral”.

Badalona, 26 de juny de 2023