Twitter Facebook Instagram Youtube

La Cambra territorial del Barcelonès Nord lliura aquest dijous al BCIN els premis FP Badalona 2023

La iniciativa guardona els millors projectes finals de formació professional impulsats pel jovent badaloní

Convocatòria de premsa

La iniciativa guardona els millors projectes finals de formació professional impulsats pel jovent badaloní

Demà dijous 22 de juny, a les 17 hores, l’edifici del Badalona Centre Internacional de Negocis – BCIN (carrer Marcus Porcius, 1) acollirà l’acte de lliurament dels premis FP Badalona 2023. Aquests guardons són una iniciativa inèdita impulsada l’Ajuntament de Badalona i la Cambra de Comerç de Barcelona al Barcelonès Nord a través de Reactivació Badalona que contribuirà a divulgar la importància i els beneficis d’aquesta modalitat formativa i permetrà donar valor als millors projectes finals de formació professional impulsats pel jovent badaloní.

L’acte comptarà amb els parlaments de la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern de l’Ajuntament de Badalona, Cristina Agüera; del president de la cambra de Barcelona al Barcelonès Nord, Pere Alemany; el vicepresident primer de la Cambra de Comerç de Barcelona, Toni Fitó; i el president de l’Agència pública de Formació i Qualificació professional de Catalunya, Fabian Mohedano.

Durant el decurs de la jornada ambdues entitats reconeixeran els projectes guanyadors presentats en el marc de la iniciativa i també destacaran aquells que han estat considerats finalistes. A més, també es lliurarà un agraïment a tots aquells centres educatius que impulsen el desenvolupament i el progrés de la formació professional a Badalona.

Badalona, 21 de juny de 2023