Twitter Facebook Instagram Youtube

Els concerts de Mojinos Escozíos i Camela del Festival de Música Gran Sol es traslladen al 29 i 30 de juliol

Els concerts de Mojinos Escozíos i Camela del Festival de Música Gran Sol es traslladen al 29 i 30 de juliol.

Les Festes Populars del barri de l’Associació de Veïns Sant Joan de Llefià-Gran Sol mantenen la resta d’activitats programades des del 18 fins al 24 de juny

L’Ajuntament de Badalona, d’acord amb l’Associació de Veïns Sant Joan de Llefià-Gran Sol, ha reprogramat les dates previstes per a les actuacions musicals de Mojinos Escozíos i de Camela al Festival de Música Gran Sol. Les actuacions, previstes inicialment per al 16 i 17 de juny, es traslladen al mes de juliol. Així, el concert de Mojinos Escozíos s’ha programat per al dissabte 29 de juliol, i Camela per al diumenge 30 de juliol.

Ambdós concerts gratuïts, ajornats a causa de les dificultats sorgides durant la tramitació administrativa de la producció necessària per a les actuacions, tindran lloc a l’amfiteatre del parc del Gran Sol un cop sol.

A banda del canvi de data d’aquests dos concerts, les Festes Populars del barri Sant Joan de Llefià-Gran Sol mantenen les seves activitats previstes entre el diumenge 18 juny i el dissabte 24 de juny.

Badalona, 6 de juny de 2023