Twitter Facebook Instagram Youtube

El Museu de Badalona se suma aquest dissabte 13 de maig a la celebració de la Nit dels Museus

El Museu de Badalona se suma aquest dissabte 13 de maig a la celebració de la Nit dels Museus.

Durant la jornada els assistents podran visitar de franc els espais museïtzats de la ciutat romana de Baetulo i l’exposició “Perfumeria Parera. 100 anys de Varon Dandy”

El Museu de Badalona torna a celebrar aquest dissabte 13 de maig la Nit dels Museus, una jornada de portes obertes amb aforament limitat que s’organitza al voltant de la commemoració el 18 de maig del Dia Internacional dels Museus.

Des de les 19 hores i fins a la 1 hora de la matinada, s’obriran les portes dels espais museïtzats de la ciutat romana de Baetulo, on els assistents podran passejar d’una manera diferent, amb calma i sense presses, i descobrir així l’impressionant llegat romà que es conserva a la ciutat.

Aquest any es podran veure gratuïtament l’espai Termes-Decumanus, el Jardí de Quint Licini, la Casa dels Dofins i la Casa de l’Heura. A més, l’experiència es pot complementar visitant l’exposició “Perfumeria Parera. 100 anys de Varon Dandy”, una mostra situada a la segona planta del Museu que ens transporta fins a l’època de la industrialització de la mà d’una de les empreses més importants de Badalona.

Badalona, 10 de maig de 2023