Twitter Facebook Instagram Youtube

Fins al 19 de maig està obert el termini de preinscripció a les escoles bressol municipals

Les sol·licituds s’han de tramitar telemàticament a través de la seu electrònica

També es pot demanar atenció presencial amb cita prèvia enviant un correu a ome@badalona.cat o trucant al telèfon 93 483 29 97

Fins al pròxim divendres 19 de maig està obert el termini per a fer la preinscripció de l’alumnat infantil de 0 a 3 anys a les escoles bressol municipals. Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament a través de la seu electrònica indicant les opcions escollides i aportant tota la documentació necessària per a realitzar el tràmit. Podeu consultar tota la informació relativa al procés de preinscripció en el web de l’Ajuntament de Badalona. A més, per rebre suport i resoldre dubtes sobre la preinscripció es pot demanar atenció presencial amb cita prèvia enviant un correu a ome@badalona.cat o trucant al telèfon 93 483 29 97.

Les escoles bressol municipals acullen infants de 0 a 3 anys en el primer cicle de l’educació infantil. Formen part del nostre sistema educatiu, tot i que no són de caràcter obligatori. Són centres que tenen cura dels infants amb l’objectiu primordial de contribuir a la seva educació, en mútua col·laboració entre les famílies i l’equip pedagògic.

Badalona, 9 de maig de 2023