Twitter Facebook Instagram Youtube

La masia de Can Miravitges i l'Escola de Natura Angeleta Ferrer acullen una nova edició de 'La primavera a la serralada de Marina'

La masia de Can Miravitges i l'Escola de Natura Angeleta Ferrer acullen una nova edició de 'La primavera a la serralada de Marina'.

Es farà aquest diumenge 16 d’abril i està organitzada per l'Ajuntament de Badalona amb el suport del Consorci del parc de la serralada de Marina

Arriba una nova edició de 'La primavera a la serralada de Marina', que organitza l'Ajuntament de Badalona amb el suport del Consorci del Parc de la serralada de Marina. El diumenge 16 d’abril de les 10 a les 13.30 hores, l’entorn de la masia de Can Miravitges i de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer acollirà una nova edició d’aquesta jornada participativa que pretén donar a conèixer els valors naturals i històrics de la serralada de Marina. Hi haurà tallers de descoberta i sensibilització ambiental, itineraris, visites, contacontes, etc. adreçats principalment al públic familiar. Per participar a les activitats no cal inscripció prèvia, excepte en la visita a la masia.

Durant el matí del 16 d’abril, als entorns de la masia de Can Miravitges i de l'Escola de Natura Angeleta Ferrer s’oferiran diversos tallers, activitats i visites per a tota la família (veure el programa aquí).

Entre les diverses propostes, hi haurà tallers d’anellament i sobre cants d’ocells, una activitat sobre les papallones de la serralada de Marina (itinerari CBMS) i un itinerari botànic sobre les plantes de Can Miravitges i les espècies invasores, totes aquestes propostes a càrrec d’Aloc Natura.

Àrnia Apicultors farà un taller sobre les abelles de la mel i el Grup de Recerca de l'Escola de la Natura de Parets del Vallès (GRENP) l’activitat "Coneix i dibuixa els amfibis i els rèptils de la serralada de Marina".

El Museu de Badalona oferirà una visita a la Masia de Can Miravitges i, per la seva banda, l'Escola de Natura Angeleta Ferrer desenvoluparà una activitat sobre els insectes de Can Miravitges i una altra sobre els petits organismes del safareig d’aquesta masia. També petits i grans podran gaudir de diverses sessions de contacontes a càrrec de la Xarxa Municipal de les Biblioteques Municipals de Badalona i una mostra sobre llibres de natura.

Hi haurà presència de Parc a taula amb la participació de Conreu Sereny i la Masia de Can Coll, en el marc del programa Viu el parc del Parc de la Serralada de Marina, Talleretcraft proposa el taller "Endrapasomnis" i per cloure la jornada, es farà un alliberament de fauna salvatge recuperada a les 13.30 h a càrrec del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

"La primavera a la serralada de Marina" està organitzada per l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona i compta amb el suport del Consorci del Parc de la Serralada de Marina, també amb Conreu Sereny i Masia Can Coll, el programa Viu el Parc de la Xarxa de Parcs Naturals, la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. També hi participen Aloc Natura, Àrnia Apicultors, Grup de Recerca de l'Escola de la Natura de Parets del Vallès (GRENP) i el Museu de Badalona.

Badalona, 11 d’abril de 2023