Twitter Facebook Instagram Youtube

La Nit de l’Esport torna amb força a Badalona

La Nit de l’Esport torna amb força a Badalona.

Més de 200 esportistes i 35 entitats esportives han sigut guardonades durant la gala organitzada per l’Ajuntament

L’Espai Titus va acollir aquest dijous al vespre la Nit de l’Esport de Badalona, un acte de reconeixement als i les esportistes, equips, clubs i persones vinculades a l’esport badaloní que han tingut una actuació destacada durant la temporada esportiva 2021-2022. En total, més de 200 esportistes i 35 entitats esportives van rebre guardons de la mà de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; de la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González; i dels diferents representants de federacions i institucions esportives del país.

Durant l’acte, que va estar conduït pel periodista esportiu Aleix Parisé, també es van atorgar 11 mencions especials a esportistes i entitats i es va fer un petit homenatge a Jordi Villacampa, històric jugador del Club Joventut Badalona durant 17 anys (1980-1997) i també expresident de l’entitat; i a Tente Sànchez, qui va ser un dels futbolistes més destacats del Futbol Club Barcelona durant 11 temporades (1975 – 1986).

La gala va comptar amb la presència de tots els esportistes i membres de les entitats premiades, els seus acompanyants i veïns i veïnes de Badalona. Durant l’acte els assistents van poder gaudir de les actuacions del guanyador de Got Talent Espanya 2022, el mag Jordi Caps, i de la companyia internacional de hip-hop, dansa i cultura urbana Brodas Bros.

La quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, va explicar que “l’Ajuntament de Badalona reprèn la celebració de la Nit de l’Esport després de gairebé 20 anys amb la intenció de consolidar-la com la trobada anual de la gent de l’esport de la ciutat i com a acte reconeixement del seu paper fonamental a la ciutat”.

Badalona, 31 de març de 2023