Twitter Facebook Instagram Youtube

Presentació dels nous dispositius electrònics que permeten a la Guàrdia Urbana de Badalona la tramitació instantània de les denúncies

Presentació dels nous dispositius electrònics que permeten a la Guàrdia Urbana de Badalona la tramitació instantània de les denúncies.

L’aplicació mòbil també facilita i agilita la feina dels agents de la policia local

La Guàrdia Urbana de Badalona podrà començar a utilitzar els nous dispositius mòbils electrònics per a tramitar les actes i imprimir en el mateix moment de la denúncia el resguard amb una de les 70 impressores mòbils que l’Ajuntament de Badalona ha adquirit per modernitzar aquest servei.

El sisè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana, Christian Carneado, ha presentat aquest migdia els nous dispositius electrònics i les impressores mòbils per a modernitzar aquest servei. L’acte ha tingut lloc al Punt d'informació itinerant que la Guàrdia Urbana ha instal·lat a l'avinguda del Marquès de Sant Mori amb el carrer de Provença al barri de Llefià.

Aquesta adquisició de material coincideix amb la incorporació de set nous cotxes patrulles, quinze motocicletes, una furgoneta d’intervenció, quinze cotxes sense logotips, dues furgonetes de transport de personal, una furgoneta de transport de material i un vehicle tot terreny. Aquests vehicles s’afegiran als vuit cotxes policials adaptats per fer les tasques de patrullatge i de trasllat de detinguts que es van comprar l’any passat.

El regidor de l’Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana, Christian Carneado, ha destacat que: “totes aquestes millores són la prova que des del Govern municipal prioritzem la seguretat de la nostra ciutat i demostra el ferm compromís de modernitzar el cos de la Guàrdia Urbana i dotar-lo de les eines necessàries, incloses les millores tecnològiques per convertir-la en una policia del segle XXI”. Aquestes millores, ha afegit el regidor de Seguretat “permet als agents fer la seva feina amb major seguretat i comoditat i, a la vegada ,facilitar el servei que donen a tota la ciutadania”.

Badalona, 29 de març de 2023